Det danske boldspil

Written by admin on December 27, 2019 Categories: boxerligaerne

Der er nok ikke mange, som ved det, men håndbold er faktisk opfundet i Danmark i 1897 eller deromkring af to skolelærere fra Nyborg. Sporten bliver i dag spillet over hele verden, og det er meget få lande, som ikke spiller håndbold i dag.

Håndbold er sammen med fodbold en af de mest populære sportsgrene i Danmark, og for mange af dem, som spiller det, så er det et argument, at den spilles indenfor hele året og ikke udenfor, for det danske vejr kan være en barsk omgang. Selv for den sejeste viking kan 3 timer udenfor i sne blæst og regn være lige en tand for meget.

Fyldt med tempo og action fra start til slut

Håndbold er et sport, hvor der er fart på, og selv de store, internationale kampe kan let ende med, at begge hold scorer 25 mål, og der er kampe, som ender med, at der bliver scoret mere end et mål pr minut. Det er fuld fart fra først til sidst.

Håndbold er et spil, som stiller store krav til fysikken, og som også stiller store krav til timing, men heldigvis er der mange gode trænere, som står klar til at tage imod alle de forskellige spillere, som ønsker at starte.

Der er ingen, som forventer du er en stjerne fra starten af. Du vil hurtigt lære spillet og reglerne at kende, så selvom du ikke kender så meget til håndbold til at begynde med, så lærer du det hurtigt, og er du i tvivl om noget, så kan du læse om handbold på nettet, så er du i det mindste godt klædt på, inden du starter med at dyrke en sport, hvor Danmark har høstet så mange store sejre – alt fra verdensmestertitler over olympisk guld til europamesterskaber – ja mange store titler, og det er både på herre- og på damesiden, der er vundet store mesterskaber.

Comments Off on Det danske boldspil