Lær håndboldreglerne at kende

Written by admin on June 26, 2020 Categories: boxerligaerne

Håndbold er ikke bare et spil med en bold. Der er regler, som man skal lære at kende, og man skal også lægge en god taktik, hvis man spiller dette spil. Uanset om man selv spiller håndbold, eller man kun kan lide at se det på skærmen, så skal man lære håndboldreglerne at kende. På den måde bliver det også langt nemmere at følge med i mænds håndboldliga eller andre ligaer på TV.

De fleste mennesker kender de mest basale regler i spillet, men hvis man læser med her, er der også gode chancer for, at man kan komme til at lære meget mere om spillet. Det er altid en fantastisk sport at følge med i, og der er ingen tvivl om, at Danmark er godt med fremme, når det kommer til netop håndbold. Vi har rigtig mange talenter på den danske håndboldbane, og der kommer hele tiden flere og flere til. Det er bestemt ikke kun mænd, der er dygtige til håndbold i Danmark – der findes også et utal af talentfulde kvinder.

Håndboldreglerne

Som de fleste mennesker allerede ved, så er håndbold en holdsport. Det foregår på den måde, at der er to hold, der spiller mod hinanden. På hvert hold er der i alt 7 spillere. Disse består af seks spillere i marken samt en enkelt målmand. Mænd spiller altid mod mænd, mens kvinder også altid spiller mod kvinder. Man spiller også altid udelukkende mod et hold, der er på det samme niveau, som man selv er.

I håndbold gælder det om at score mål, og det er det hold, der score flest mål inden for de 2 x 30 minutter, der vinder kampen. Man scorer naturligvis mål, når bolden rammer i modstanderens mål.

I håndbold kan det være svært at forudsige, hvem der vinder, da alt kan ske i en kamp.

Comments Off on Lær håndboldreglerne at kende