Se EM i håndbold online

Written by admin on April 2, 2019 Categories: boxerligaerne

TV-pakker og tilkøb til det samme kan mange gange være svært at finde hoved og hale i, især når der er tale om mulighed for at se live sport som fx EM i håndbold. Derfor kan det være en god ide at ty til at se sport online med fx Unibet Sport, som du kan læse mere om i denne artikel.

Håndbold Europamesterskabet i 2018 for kvinder bliver afholdt i perioden mellem den 30. november og 16. december 2018. Denne gang er det Frankrig, der er vært, og derfor vil de 16 deltagende nationer spille kampe i fem forskellige byer i Frankrig. I stedet for at tage turen til Frankrig kan du følge med online takket været Unibet online streaming.

For at kunne benytte denne service skal du oprette en konto hos den svenske bookmaker. Derefter skal du sørge for at have penge stående på din Unibet-konto eller sørge for at foretage et væddemål inden for de seneste 24 timer inden den kamp, som du ønsker at se.

Som dansker har du nok mest interesse i at følge, hvordan det danske damelandshold klarer sig. Danmark skal spille henholdsvis den 30. november kl. 18.00 mod Sverige, den 2. december kl. 15.00 mod Polen, den 4. december kl. 21.00 mod Serbien, og derefter skal Danmark forhåbentlig spille i mellemrunden, som er mellem den 6. og 12. december, samt i en af semifinalerne den 14. december og medaljekampene den 16. december.

Sidst, der var Europamesterskabet i håndbold for kvinder, var i 2016 var i Sverige, hvor Norge endte med at tage guldet i finalen mod Holland. Danmark var tæt på at vinde medaljer, da det danske damelandshold var oppe mod Frankrig i bronzekampen, men desværre var det franskmændene, som endte med bronzemedaljerne.

Næste gang, at der er EM i damehåndbold, er altså lige om hjørnet, hvor netop Frankrig er værter. Forhåbentligt vil Danmark ende op med medaljer i denne omgang og blive godt klædt på til det næste EM i håndbold i 2020, hvor Norge er værter.

Udover damerne, så spiller mændene naturligvis også EM i håndbold. Dette er der sikkert også mulighed for at streame online hos Unibet, hvis du har en konto med penge på. Dog skal du vente lidt længere på EM i håndbold for mænd, da det senest blev afholdt i Kroatien i begyndelsen af 2018. Her var det Spanien, som endte som Europamestre, og igen var Danmark tæt på medaljer i bronze-kampen, men her måtte de danske mænd se sig slået af Frankrig.

Det næste EM i håndbold for mænd vil blive afholdt i januar 2020, hvor Norge, Sverige og Østrig er værter for mesterskabet. Udover at være et spændende mesterskab på grund af, at det er spredt ud over tre nationer, som er værter, så vil den 14. udgave af EM i håndbold for mænd også være den første udgave, hvor der er 24 deltagere i stedet for 16, som der har været hidtil i de tidligere udgaver.

Dog har Danmark snart mulighed for at få revanche på ny, da der inden længe vil være VM i håndbold på egen jord. Danmark er sammen med Tyskland værter for VM i herrehåndbold 2019, som bliver afholdt i januar 2019, hvor danskerne skal spille – først i Royal Arena på Sjælland og derefter i Jyske Bank Boxen.

Danmark undgår Frankrig i første omgang, da Danmark er i gruppe C, hvor de skal op imod Chile, Norge, Saudi-Arabien, Tunesien og Østrig. Frankrig er i gruppe A, hvor de skal op imod Brasilien, Rusland, Serbien, Sydkorea og Tyskland. De kommende måneder vil der altså være masser af god damehåndbold og herrehåndbold, som vi naturligvis vil følge tæt.

Comments Off on Se EM i håndbold online